1358
یادداشت اعتراض ایران به امریکا به عنوان سند سازمان ملل منتشر شد. در این یادداشت آمده است: در تاریخ 28/6/1378 یک ناو جنگی امریکا در خلیج فارس وارد حریم آبهای ایران شد و بدون هیچگونه توجه به هشدارهای رادیویی از سوی نیروهای ایران به تعقیب یک کشتی تجاری ایران پرداخت. جمهوری اسلامی ایران ضمن اعتراض شدید به این عمل، این اقدام را نقض آشکار قوانین و مقررات بینالمللی دانسته و اظهار امیدواری کرد چنین اعمال غیرقانونی پایان یابد.
1357
امام خمینی هیئتی به سرپرستی مهدی بازرگان مأمور نظارت بر روند تولید نفت، اداره اعتصابات و رفع نیازهای سوختی مردم کرد.
وزارت خارجه امریکا مجدداً حمایت خود را از سیاست شاه در رویارویی با انقلاب اسلامی اعلام کرد.
1356
در آستانه ورود جیمی کارتر ـ رئیس جمهوری امریکا ـ به ایران، انفجار مهیبی در ساختمان انجمن ایران و امریکا در شمال تهران به رخ داد؛. همچنین ساختمان انجمن ایران و امریکا در اهواز نیز به آتش کشیده شد.
ملک حسین پادشاه اردن به تهران آمد.
1351
اردشیر زاهدی به سمت سفیرکبیر ایران در امریکا تعیین شد و دکتر عباسعلی خلعتبری دبیرکل پیمان سنتو به وزارت امور خارجه منصوب شد.
1350
حکومت بغداد به ایرانیان مقیم عراق برای خروج از آن کشور، ضربالاجل 6 روزه تعیین کرد. تاکنون 41 هزار ایرانی ظرف چند روز اخیر خاک عراق را ترک کردهاند.
1349
مناسبات سیاسی ایران و مصر، پس از 10 سال و با ورود سفیر مصر به تهران از سر گرفته شد.
1343
حاج سیدمصطفی خمینی پس از 57 روز از زندان آزاد شد.
1341
وزارت خارجه اعلام کرد ایران به دعوت سازمان ملل 4 جت جنگی برای سرکوبی شورشیان کنگو که علیه دولت مرکزی قیام کردهاند، اعزام میکند.
1329
به دعوت آیتالله کاشانی اجتماع عظیمی از مردم در میدان بهارستان و مقابل مجلس شورای ملی برگزار شد. در این اجتماع، تضییقات دولت علیه روند نهضت ملی شدن صنعت نفت و فشار بر مطبوعات محکوم گردید.
1317
روابط سیاسی ایران و فرانسه به دلیل انتشار مطالب موهن علیه ایران در مطبوعات فرانسه به دستور رضاشاه قطع شد.
1315
رضاشاه دستور احضار سفیرایران در واشنگتن و قطع روابط دو کشور را صادر کرد.
1285
قانون اساسی ایران با عنوان «نظامنامه سیاسی» مشتمل بر 51 اصل که به تصویب مجلس شورای ملی رسیده بود، از سوی مظفرالدین شاه قاجار تصویب، امضا و صورت قانونی یافت.