1376
مصاحبه تلویزیونی خاتمی ـ رئیسجمهور ـ با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان امریکا بازتاب گستردهای یافت. اظهارات وی خطاب به مردم امریکا، به عنوان یک چرخش مهم در سیاست خارجی ایران تلقی شد.
1373
بر اثر سقوط هواپیمای حامل فرماندهان ارتش همه سرنشینان آن کشته شدند. سرتیپ ستاری همراه با جمعی از فرماندهان ارشد نیروی هوائی، خلبان و 5 خدمه جزو کشته شدگان بودند. هواپیما روی باند فرودگاه اصفهان سقوط کرد
1357
یحیی صادق ـ وزیر دادگستری دولت بختیار ـ در آغاز کار استعفا کرد؛ سیروس آموزگار وزیر اطلاعات به دلیل ممانعت کارمندان وزارت اطلاعات، از ورود وی، رهسپار روزنامه اطلاعات شد و ارتشبد فریدون جم وزیر جنگ از پذیرش این سمت سرباز زد.
کارکنان اعتصابی فرودگاه مهرآباد اعلام کردند به هیچ هواپیمای امریکایی و اسرائیلی اجازه فرود در فرودگاه را نخواهند داد.
فهد ـ ولیعهد عربستان ـ بر حمایت مجدد از شاه تأکید کرد.
صدها نفر از اتباع خارجی شرکت ملی نفت ایران، شامل اتباع انگلیسی، امریکایی و هلندی، خروج از ایران را آغاز کردند.
1356
در سالروز اجرای قانون کشف حجاب، هزاران نفر از زنان مشهد با پوشش کامل اسلامی علیه سیاستهای رضاشاه تظاهرات کردند.
مقالهای تحت عنوان «ارتجاع سرخ و سیاه در ایران» با نام مستعار احمد رشیدی مطلق در روزنامه اطلاعات به چاپ رسید. نویسندة این مقاله ضمن توهین به امام خمینی، او و مخالفین انقلاب سفید شاه را عوامل ارتجاع دانست.
1354
ایران سفیران خود را از عراق، عربستان سعودی، کویت، بحرین، قطر وامارات متحده عربی به تهران فراخواند. وزارت خارجه ایران اعلام کرد اگر ثابت شود که تأسیس «خبرگزاری خلیج عربی» با اطلاع دولتهای این کشورها بوده است، ایران در روابط خود با شیخنشینهای حوزه خلیج فارس تجدیدنظر خواهد داد.
1346
جهانپهلوان غلامرضا تختی به طرز مشکوکی درگذشت. روزنامهها مدعی شدند او خودکشی کرده است.
1332
دکتر منوچهر اقبال به ریاست دانشگاه تهران رسید.
1322
سلیمان میرزا اسکندری که پس از شهریور 1320 رهبری حزب توده را برعهده داشت، درگذشت.
1314
رضاشاه در جشن فارغالتحصیلی دانشسرای مقدماتی دختران در تهران، اجرای قانون کشف حجاب را اعلام کرد. در این مراسم، همسر و دختران رضاشاه بیحجاب شرکت کرده بودند.