1369
به دنبال توافقهای هیئتهای نظامی ایران و عراق در امور مرزی در تهران، نیروهای ایران و عراق به یک کیلومتری مرزهای مشترک عقبنشینی کردند.
1367
کنفرانس ممنوعیت کاربرد سلاحهای شیمیایی در پاریس آغاز به کار کرد. در این کنفرانس 990 نماینده از 151 کشور جهان از جمله دکتر علیاکبر ولایتی ـ وزیر امور خارجه ـ با هیئت 13 نفره همراه وی شرکت داشتند.
1359
در جریان جنایت هولناک ارتش بعثی عراق در شهر هویزه، دهها تن از مردم این شهر قتلعام شدند و هویزه به ویرانهای تبدیل شد.
1357
جرج براون ـ وزیر خارجه سابق انگلیس ـ به تهران آمد.
به نوشته فیگارو غلامعلی اویسی که در امریکا به سر میبرد تلاش دارد حمایت کارتر را برای انجام یک کودتای نظامی در ایران جلب کند.
ارتشبد غلامرضا ازهاری ـ نخستوزیر سابق ـ از ایران گریخت.
داریوش همایون ـ وزیر اسبق اطلاعات ـ که در زندان به سر میبرد گفت: نامه علیه امام خمینی با نام «رشیدی مطلق» را من به روزنامه اطلاعات دادم. این نامه به صورت لاک و مهر شده به من داده شد تا در آن روزنامه به چاپ برسد.
1356
شاه با هدف میانجیگری در مذاکرات موسوم به «صلح خاورمیانه» وارد مصر شد.
1353
شاه و فرح وارد قاهره شدند.
1350
بیش از 500 نفر دیگر از ایرانیان رانده شده از عراق، وارد کشور شدند.
1346
غلامرضا تختی ـ کشتیگیر معروف ایرانی ـ به طرز مرموزی درگذشت. دولت، مرگ وی را خودکشی اعلام کرد. جنازه تختی در قبرستان ابن بابویه به خاک سپرده شد.
1345
حجت الاسلام سیدعلی خامنهای به دلیل ایراد سخنرانی علیه کشف حجاب در سالروز این رویداد ـ 17 دی ـ ممنوعالمنبر شد.
1331
دکتر محمد مصدق طی نامهای از مجلس تقاضای تمدید اختیارات خود برای یک سال دیگر کرد.
1330
وزیر خارجه ایران در نامهای به وزیر مختار انگلیس در تهران نسبت به دخالت مأموران انگلیسی در امور داخلی ایران اعتراض نمود.
1321
مقامات انگلیسی و امریکایی در معاهده ای توافق کردتد سیاستهای خود را در باره ایران با یکدیگر منطبق سازند و در کنار هم بایستند .
1299
آیتالله سیدمحمد طباطبایی ـ از رهبران روحانی قیام مشروطه ـ در تهران درگذشت.
1286
جنگ در تبریز میان مشروطهخواهان و قوای دولتی تشدید شد و عدهای از طرفین کشته یا مجروح شدند. در همین روز حملات مطبوعات به محمدعلی شاه و کارشکنیهایش در برابر جنبش مشروطه، افزایش یافت. روزنامههای مساوات و روحالقدس در این حملات گوی سبقت را از سایر روزنامهها ربودند.
1275
مظفرالدین شاه قاجار بر اثر بیماری در 54 سالگی درگذشت. جنازه وی در تکیه دولت به امانت گذارده شد تا طبق وصیتش به کربلا حمل شود.