1369
کابینه اردن تصمیم گرفت به بیش از 10 سال قطع روابط دیپلماتیک با ایران خاتمه دهد.
1357
شورای سلطنت به ریاست سیدجلالالدین تهرانی تشکیل شد.
در نقاط مختلف تهران با خودیاری مردم، کمیتههای تهیه مواد سوختی و ارزاق عمومی تشکیل شد.
سایروس ونس، وزیر خارجه امریکا: ایران بزرگترین مشتری تسلیحاتی امریکا بوده است. ایران تاکنون 20 میلیارد دلار اسلحه از ایران خریده است، اما بین 10 تا 12 میلیارد دلار از این تسلیحات که از مدرنترین سلاحها هستند، هنوز تحویل ایران نشده است.
اسحاق مودای ـ وزیر انرژی رژیم صهیونیستی اعلام کرد: قطع صدور نفت ایران به اسرائیل تنها مشکل اسرائیل نیست بلکه مشکل سراسر دنیای غرب است. اگر ایران از دست غرب برود، اسرائیل هم به همان سرنوشت دچار خواهد شد.
1349
سفیر امریکا در لندن به عنوان فرستاده ویژه نیکسون ـ رئیسجمهور امریکا ـ به تهران آمد و راجع به حفظ امنیت خلیج فارس پس از خروج نیروهای انگلیسی با شاه مذاکره کرد.
1346
مراسم هفتمین روز درگذشت غلامرضا تختی در ابن بابویه به یک همایش سیاسی علیه حکومت شاه تبدیل شد و با هجوم مأموران امنیتی خاتمه یافت.
1344
مهمترین موافقتنامه همکاری اقتصادی و فنی میان ایران و شوروی برای احداث کارخانه ذوبآهن، و احداث لوله گاز و تأسیس کارخانه ماشینسازی بین دو کشور امضا شد.
1341
امیر اسدالله علم ـ نخستوزیر ـ روز ششم بهمن را روز رفراندوم عمومی برای تصویب لوایح 6 گانه شاه اعلام کرد.
وزارت خارجه انگلستان در یادداشتی به وزارت خارجه ایران از ادعای حاکم رأسالخیمه در مورد جزایر ایرانی خلیج فارس حمایت کرد.
1336
ژنرال «ماکسول تایلور» ـ رئیس ستاد نیروی زمینی ارتش امریکا ـ وارد تهران شد و به دیدار شاه رفت.
1286
محمد علی شاه به منظور آشتی و دوستی با مجلس شورای ملی جلسهای در دربار تشکیل داد. عدهای از نمایندگان شرکت کردند و شاه مجدداً وفاداری خود را به مشروطه اعلام کرد.