1375
امامعلی رحمانف رئیسجمهور تاجیکستان و عبدالله نوری رهبر مخالف دولت آن کشور با میانجیگری جمهوری اسلامی ایران در مشهد با یکدیگر ملاقات و مذاکره کردند.
1372
در پاسخ به درخواست اتحادیه اروپا برای انجام «گفتگوی انتقادی» با ایران آقای هاشمی رفسنجانی رئیسجمهور وقت، این درخواست را پذیرفت و تاکید کرد «گفتگوی انتقادی یک حق متقابل است.» وی به شرط انتقاد متقابل، درخواست اروپائیها را پذیرفت.
1357
ویلیام سولیوان سفیر آمریکا در تهران در ملاقات با مهندس مهدی بازرگان نخستوزیر دولت موقت، از وی خواست تا به اطلاع امامخمینی برساند که دولت امریکا انقلاب اسلامی ایران را به رسمیت میشناسد.
1354
امامخمینی در پاسخ به یک استفتاء، استفاده از سهم امام برای طبع و نشر کتب سیاسی اسلامی علیه حکام جور را مجاز و «بهترین خیرات» دانستند.
1340
دکتر علی امینی نخستوزیر، تهران را به قصد یک سفر 21 روزه به کشورهای آلمان، فرانسه، بلژیک و انگلستان و دیدار با مقامات بلندپایه این کشورها ترک کرد.
1339
بیستمین دوره مجلس شورای ملی آغاز به کار کرد. عمر این مجلس به 3 ماه نکشید و در 19 اردیبهشت 1340 به کار خود خاتمه داد.
1325
جمعی از ایرانیان مقیم فرانسه که در میان آنها نام کارمندان سفارت ایران در پاریس نیز دیده میشود به جرم قاچاق مواد مخدر بازداشت شدند.
1324
احمد قوام ـ قوامالسلطنه ـ در دیدار با استالین در مسکو، با درخواست شوروی برای اعطای امتیاز نفت شمال به آن کشور موافقت کرد.
1299
ادیبالسلطنه معاون رئیسالوزرا و معینالملک رئیس دفتر شاه که برای بازداشتن رضاخان و نیروهای قزاق تحت فرمانش از ورود به تهران به قلمرو قزاقها در حومه تهران رفته بودند بلافاصله بازداشت شدند.
1287
جنگهای خونین میان مشروطهخواهان با قوای دولتی در کازرون، لار، میانه و میناب دهها کشته بر جای گذاشت.