1383
زلزله در زرند بیش از هزار کشته برجای گذاشت.
1358
با حکم امامخمینی آیتالله دکتر سید محمد حسینی بهشتی به ریاست دیوان عالی کشور منصوب شد.
1356
تظاهرات بزرگی از سوی دانشجویان ایرانی مقیم انگلستان در اعتراض به کشتار مردم قم و تبریز در مقابل دفتر هواپیمائی ملی ایران در لندن برگزار شد.
1351
امیر عباس هویدا نخستوزیر اعلام کرد ایران حاضر است در هر کجا که مقامات عراق بخواهند، با آنان برای رفع اختلاف به مذاکره مستقیم بپردازد.
1348
وزیر خارجه ایران در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ایران حاضر است رای مردم بحرین را برای تعیین وضعیت سیاسی آنها بپذیرد.
در اعتراض به گران شدن بلیط اتوبوس، درگیری خونینی میان دانشجویان معترض و پلیس در مقابل دانشگاه تهران به وقوع پیوست. عدهای کشته و مجروح شدند و حداقل 4 اتوبوس را نیز به آتش کشیدند.
1345
شاه در مصاحبه با نشریه هرالد تریبون از معامله 110 میلیون دلاری خرید اسلحه توسط ایران از اتحاد جماهیر شوروی پرده برداشت.
1339
دانشجویان دانشگاه تهران علیه شریف امامی نخستوزیر و دکتر منوچهر اقبال دست به تظاهرات و اعتصاب زدند. در این تظاهرات اتومبیل دکتر اقبال رئیس دانشگاه، رهبر حزب ملیون و نماینده مجلس بیستم توسط دانشجویان معترض به آتش کشیده شد.
1338
در سالگرد تاسیس پیمان سنتو، از سوی دولتهای ایران، پاکستان و ترکیه بیانیه مشترکی انتشار یافت.
1335
جواهر لعل نهرو نخستوزیر هندوستان خانه فرهنگ ایران در دهلی را افتتاح کرد.
1339
«سرفرانسیس شپرد» سفیر انگلستان طی نامهای به رزمآرا نخستوزیر تاکید کرد دولت متبوع وی هیچ طرحی را که متضمن ملی شدن صنعت نفت و لو درآینده دور باشد، نمیپذیرد.
1327
عده زیادی از مدیران و نویسندگان مطبوعات در دادگاه نظامی محاکمه و محکوم شدند.
1318
روسای ستاد ارتش انگلستان با متهم کردن رضاشاه به همکاری پنهان با دولت آلمان، عدم موافقت خود را برای فروش هواپیما به ایران، به کابینه جنگی انگلیس رساندند.
1305
لایحه تاسیس راهآهن سراسری ایران به تصویب مجلس شورای ملی رسید.
1303
در جلسه مجلس شورای ملی طرح اقلیت مبنی بر دعوت از احمد شاه برای بازگشت به ایران مورد بررسی قرار گرفت و به اتفاق آراء رد شد.
1299
رضاخان میرپنج با حکم احمد شاه لقب سردار سپه گرفت و سیدضیاءالدین طباطبائی مدیر روزنامه رعد فرمان رئیسالوزارئی خود را از سوی شاه دریافت کرد.
1295
نظامیان روس کرمانشاه را به تصرف خود درآوردند.