1379
سیدعلیاکبر ابوترابی که مدیریت 10 سالهاش در اردوگاه اسیران ایرانی در عراق زبانزد همه آزادگان ایران است، در یک سانحه رانندگی در جاده مشهد به همراه پدرش جان به جانآفرین تسلیم کرد.
1354
مناسبات سیاسی ایران و لیبریا برقرار شد.
1352
سرهنگ هاوکینز امریکایی، از افسران ارشد هیئت مستشاری امریکا در ایران، در منطقه عباسآباد توسط دو موتورسوار مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به قتل رسید.
1349
با درگذشت آیت الله العظمی حاج سید محسن طباطبایی حکیم ـ مرجع تقلید شیعیان جهان ـ برنامههای موسیقی رادیو و تلویزیون ایران قطع شد و در سراسر کشور عزای ملی اعلام گردید. در ایران بار دیگر مرجعیت حضرت امام خمینی توسط علما مورد تأکید قرار گرفت.
1323
سه خیابان مهم تهران به اسم چرچیل ، روزولت و استالین نامگذاری شد .
1314
اولین فرهنگستان ایران به ریاست محمدعلی فروغی ـ نخست وزیر ـ آغاز به کار کرد. اساسنامه این فرهنگستان در 29 اردیبهشت 1314 به تصویب هیأت دولت رسید و در 5 خرداد به وزارت معارف ابلاغ شد. این اساسنامه در 16 ماده تنظیم شده و در ماده اول آن بر لزوم حفظ و توسعه و ترقی زبان فارسی تأکید شده بود.
1313
رضاشاه تنها مسافرت خارجی خود را به ترکیه آغاز کرد. این سفر یک ماهه، انگیزههای رضاشاه را برای رواج بی بندوباری و لائیسم، شبیه آنچه آتاترک در کشورش ایجاد کرده بود، تقویت کرد.
1305
کمیسیونی با شرکت جمعی از علماو آیان عظام و گروهی از سیاستمداران در مجلس شورای اسلامی تشکیل شد تا در باره اقدام وهابیها در تخریب بقاع متبرکه مدینه تصمیم گیری کند .