»» تاریخ سیاسی ایران آذر
سی ام آذر ماه
1357
بسیاری از ادارات دولتی خمین توسط مردم خشمگین به آتش کشیده شدند.
1356
جمعی از دانشجویان طرفدار حکومت، پس از ضرب و جرح دانشجویان دانشگاه صنعتی آریامهر ـ صنعتی شریف ـ مغازههای اطراف را مورد هجوم قرار داد و در و پنجره و شیشههای آنها را شکستند.
1355
یمن جنوبی با وساطت عربستان دو خلبان ایرانی را که پس از ساقط کردن هواپیمایشان در سوم ماه جاری به اسارت درآورده بود، آزاد کرد.
1354
6 فرد مسلح به فرماندهی «کارلوس» به ساختمان مقرّ اوپک در وین حمله کردند و اعضای حاضر در جلسه از جمله جمشید آموزگار نماینده ایران را به گروگان گرفتند. حملهکنندگان نام «سازمان بازوی انقلاب عرب» را بر خود نهاده بودند.
1353
ژاک شیراک نخستوزیر فرانسه برای یک دیدار رسمی وارد تهران شد.
1351
ایران 500 هلیکوپتر از امریکا خرید.
1350
به دستور ساواک 20 هزار جلد از کتاب شهید جاوید با هدف ایجاد تفرقه چاپ و منتشر شد.
1344
جنگندههای عراقی، به دو پاسگاه مرزی ایران حمله کردند و خساراتی به آن وارد کردند.
1343
دانشجویان ایرانی مقیم امریکا اعلامیه مبسوطی به زبان انگلیسی به عنوان اعتراض به تبعید امام خمینی برای نمایندگان مجلس ترکیه ارسال کردند.
1332
محاکمه دکتر محمد مصدق در دادگاه نظامی خاتمه یافت و وی به سه سال حبس مجرد محکوم شد.
1320
لایحه واگذاری اختیارات فوقالعاده به نظامیان روسیه و انگلیس برای تصرف راههای مواصلاتی ایران و حمل مهمات از سوی دولت محمدعلی فروغی به مجلس شورای ملی تقدیم شد.
1298
ایران به جامعه ملل پیوست. این الحاق توسط نصرتالدوله وزیر خارجه کابینه وثوقالدوله در پاریس صورت گرفت.
1290
در قزوین، رشت، تبریز و گیلان زد و خوردهای خونینی میان نظامیان روسیه و پلیس و مأموران نظمیه درگرفت و عده زیادی کشته یا مجروح شدند.
1286
کابینه حسینقلی خان نظامالسلطنه از کابینههای عصر محمدعلی شاه قاجار شکل گرفت. این کابینه تا 8 اسفند همان سال به کار خود خاتمه داد.
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق:غلامرضا حیدری زاده » محب ( یکشنبه 93/9/30 :: ساعت 12:34 عصر )
»» تاریخ سیاسی ایران آذر
بیست و نهم آذر ماه
1370
پیکر محمدجواد تندگویان وزیر نفت اسبق جمهوری اسلامی ایران که در بازداشتگاههای عراق توسط مأموران رژیم صدام به شهادت رسیده بود. در قطعه 72 تن بهشتزهرا با عنوان شهید غریب به خاک سپرده شد.
1359
هارولد براون وزیر دفاع امریکا اعتراف کرد «شکست در طبس، بزرگترین ضربه دوران وزارت من بود.»
1358
وزارت خارجه ایران اعلام کرد با توجه به مصاحبه اخیر شاه مراکش با مجله تایم و تصریح وی در ابراز خصومت علیه انقلاب اسلامی، تصمیم گرفته شد کلیه کارمندان سفارت جمهوری اسلامی ایران جز یک نفر، فراخوانده شوند.
1357
ریچارد هلمز سفیر سابق امریکا در ایران گفت: «هیچ جایگزینی برای شاه وجود ندارد و وی باید به طور همهجانبه مورد حمایت قرار گیرد.
در پی صدور فرمان امام خمینی به سربازان برای ترک پادگانها و اجابت این فرمان توسط نظامیان در بعضی شهرها، از یزد، مشهد، شاهرود و شیراز خبر رسید که جوانان این شهرها برای آن که سربازان فراری شناخته نشوند، موهای خود را مانند آنان کوتاه کردهاند.
1352
روابط سیاسی ایران و ویتنام برقرار شد.
به تقاضای سلطان قابوس، نیروهای ایران در «صلاله» عمان پیاده شدند تا به سرکوب شورشیان ظفار بپردازند.
1348
یک سینما در قم تأسیس شد. اما کمی بعد به دلیل اشاعه فساد و فرهنگ ضداسلامی با بمب منفجر و تعطیل شد.
1346
دکتر عزتالله عاملی به عنوان سفیرکبیر ایران در عراق رهسپار بغداد شد.
1344
ارتشبد حجازی به جای ارتشبد آریانا، آجودان مخصوص شاه شد.
1342
نشریه انتقام با هدف بیدار ساختن مردم، مبارزه با ظلم، و بیان احکام سیاسی و دفاعی اسلام، توسط جمعی از مدرسین حوزه علمیه قم منتشر شد.
1338
مراسم عقد و ازدواج محمدرضا پهلوی با فرح دیبا برگزار شد. این مراسم در 42 سالگی شاه و هجدهمین سال حکومت او صورت گرفت و سومین ازدواج وی به شمار میرود.
ارتش ایران برای مقابله با تهدیدات احتمالی عراق به حال آمادهباش درآمد.
1326
کابینه سوم ابراهیم حکیمی تشکیل شد. این کابینه تا 18 خرداد سال بعد به کار خود ادامه داد. در همین روز محمود جم وزیر دربار شد.
1314
محمدولی خان اسدی به اتهام واهی همکاری با مخالفان رضا شاه در حادثه مسجد گوهر شاد در صحن مطهر حضرت امام رضا (ع) اعدام شد. او از 1305 تا واپسین روزهای آذر 1314 نیابت تولیت آستان قدس رضوی را از سوی رضا شاه بر عهده داشت.
1309
هیئت وزیران اجازه حفاری و عملیات باستانشناسی در محدوده شهر دامغان را به موزه پنسیلوانیا و دانشگاه فیلادلفیا اعطا کرد.
1304
فروغی کابینه خودرا به رضاشاه معرفی کرد.
1290
نماینده وزارت خارجه خبر عزل مورگان شوستر و دستور دولت برای خروج زودهنگام وی از کشور را در منزلش به او ابلاغ کرد.
1286
جلسه امروز مجلس شورای ملی شاهد انتقاد نمایندگان به قانونشکنیهای شاه بود.
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق:غلامرضا حیدری زاده » محب ( شنبه 93/9/29 :: ساعت 1:1 صبح )
»» افراماسونی که ادعای مهدویت دارد 3
الحاقیه در خصوص نوشته های جمعه مورخ 93/8/30
عدنان اکتاز مدعی مهدویت
لطفا تصاویررا با نوشتارهای قبل منطبق نمایید
عدنان اکتار در سال 1956 میلادی در آنکارا متولد شد.
شجره نامه ساختگی
در شجره نامه ساختگی که این شخص بر انتساب آن به خویش اصرار دارد، چنین ادعا شده است که پدران او از سادات منطقه قفقاز بوده اند و به «فرزندان شیر» شهرت داشته اند.
اکتار در این شجره نامه بلندبالا، ابتدا نسب خود را به امام حسین(ع)، به تبع آن به امام علی(ع) و سپس از طریق مادر أمیرالمؤمنین حضرت علیامخدره فاطمه بنت اسد(س) ریشه اش را به حضرت داوود نبی علیه السلام رسانده است!
سعید نورسی؛ بنیانگذار جماعت نور
تلاش ارتش ترکیه برای اخذ گواهی سلامت روانی اکتار
مشخصات عدنان اکتار در اسناد رسمی ارتش ترکیه
صمیمیت عدنان اکتار با صهیونیستها و خاخامهای یهودی
نامبرده که از سالها قبل با انتشار یادداشتهایی در خصوص فعالیتهای فراماسونرها، میکوشید این جماعت را به "خوب" و "بد" تقسیم کند، در سال 2013 از عضویت خود در لژ ماسونی پرده برداشت.
فهرست برخی از تألیفات منتسب به هارون یحیی در وب سایت شخصی او
قدیر مصر اغلو /جامعه شناس برجسته ترکیه ای
مهر منسوب به پیامبر(ص) که عدنان اکتار در همه آثارش از آن استفاده میکند.
گروههای سلفی تکفیری همچون "داعش" نیز از همین نماد استفاده میکنند.
این چهره متقلب به انحای مختلف تلاش میکند ریشه خود را به اهلبیت علیهم السلام نسبت دهد
ترجمه نوشتجات وی بدون نظارت کافی در قالب کتاب و سیدی در تیراژ بالا در کشور توزیع میگردد.
با توجه به جهانگیر شدن پیام اسلام و اقبال همگانی به آموزههای متعالی مکتب تشیع، به نظر میرسد
متولیان دین و فرهنگ باید بیش از پیش هوشیاری به خرج دهند تا چنین افرادی با استفاده از نقابهای فریبنده موجب انحراف تودههای سادهدل و پاکنهاد نشوند.
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق:غلامرضا حیدری زاده » محب ( جمعه 93/9/28 :: ساعت 1:44 صبح )
»» تاریخ سیاسی ایران آذر
بیست وهشتم آذر ماه
1358
عباس امیرانتظام به اتهام همکاری با سازمان جاسوسی «سیا» و ارتباط پنهانی با امریکا از سوی دادستانی کل انقلاب بازداشت شد. دانشجویان مسلمان پیرو خط امام گفتند اسناد و مدارک زیادی دال بر ارتباطهای سری امیرانتظام با امریکاییها در اختیار دارند.
1356آیتالله سیدعلی خامنهای به موجب رأی کمیسیون حفظ امنیت اجتماعی مشهد به سه سال تبعید اجباری در ایرانشهر محکوم شد.
1349درسهای حوزه علمیه قم در هماهنگی و همسوئی با دانشجویان دانشگاه تهران تعطیل شد.
1326رضا حکمت 5 روز پس از دریافت حکم نخستوزیری از سوی شاه، از پذیرفتن این سمت منصرف شد.
1324محمد مصدق در جلسه مجلس شورای ملی گفت راه مقابله با شورشهای کردستان و آذربایجان جنگ نیست.
1320سرتیپ فضلالله زاهدی به فرماندهی لشکر اصفهان منصوب شد.
1318آندرسون نماینده شرکت نفتی استاندارد اویل امریکا وارد تهران شد. هدف از این سفر اخذ امتیاز نفت شمال ایران بود که به دلیل مخالفت شوروی بینتیجه ماند.
1304میرزا محمدعلی خان ذکاءالملک (فروغی) از سوی رضاشاه فرمان رئیسالوزرایی دریافت کرد. در همین روز تیمورتاش وزیر دربار شد. کابینه فروغی تا 15 خرداد 1305 دوام یافت.
1303فرماندهی کل قوا به سردار سپه واگذار شد.
1299آیتالله شیخ فتحالله شریعت اصفهانی از برجستهترین علما و مراجع تقلید در نجف اشرف درگذشت.
1290
یپرم خان رئیس نظمیه به مجلس شورای ملی اخطار کرد ظرف 4 ساعت یکی از این دو تصمیم را اتخاذ کند: پذیرش اولتیماتوم روسیه یا پذیرش 5 نماینده تامالاختیار برای تصمیمگیری درباره تهدید روسیه. مجلس تسلیم شد و خبر آن توسط دولت به سفارت روسیه اعلام شد.
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق:غلامرضا حیدری زاده » محب ( پنج شنبه 93/9/27 :: ساعت 11:13 عصر )
»» یکی از نشانه های خدا
علامه حسن حسن زاده آملى
استاد علامه حضرت آیت الله حسن زاده آملى متضلع در علوم عقلیه و نقلیه، صاحب علم و عمل، و طود عظیم تحقیق و تفکیر، حِبر فاخر و بحر زاخر و عَلَم علم، عالم به ریاضیات عالیه از هیئت و حساب و هندسه، عالم به علوم غریبه و متحقق به حقائق الهیه و اسرار سبحانیه، مفسّر تفسیر انفسى قرآن فرقان، معلم اخلاق و مکمل نفوس مستعده، جناب حسن بن عبدالله طبرى آملى( حفظه الله تعالى) که به" حسن زاده" شهرت دارند.
زندگى نامه
در اواخر سال 1307 هجرى شمسى در روستاى ایراى لاریجان آمل متولد و در حجر کفالت و تحت مراقبت پدر و مادرى الهى، بزرگوار و اهل یقین، تربیت و از پستان پاک مادرى عفیفه صدیقه طاهره و پاک از ارجاس حین الولاده که پستان معرفت و اخلاص و صداقت بود، شیر نوشیدند و پرورش یافتند.
در حالى که شش ساله بودند، به مکتبخانه خدمت یک معلم روحانى شرفیاب شدند و پیش او خواندن و نوشتن یاد گرفتند و تعدادى از جزوات متداول در مکتبخانه هاى آن زمان را خواندند، تا اینکه در خردسالى تمام قرآن را به خوبى یاد گرفتند.
پس از آن وارد دوره ابتدایى شدند. تاریخ ورود حضرت استاد( حفظه الله تعالى) حوزه علمیه مهرماه سال 1323 هجرى شمسى مطابق با شوال المکرم سال 1363 هجرى قمرى بود.
تحصیلات کتب ابتدائیه را که در میان طلّاب علوم دینیّه معمول و متداول است از نصاب الصبیان، رساله عملیه فارسى آیه الله سید ابوالحسن اصفهانى( چون ایشان مرجع على الاطلاق در آن زمان بودند)، کلیات سعدى، گلستان سعدى و جامع المقدمات و شرح الفیه و سیوطى و حاشیه ملا عبد اللّه بر تهذیب منطق و شرح جامى بر کافیه نحو و شمسیه در منطق و شرح نظام در صرف و مطول در معانى و بیان و بدیع و معالم در اصول و تبصره در فقه و مغنى اللبیب در نحو و شرایع محقق در فقه و چندین کتب، جلدین شرح لمعه در فقه و قوانین در اصول تا مبحث عام و خاص را در آمل که همواره از قدیم الدهر واجد رجال علم بوده، از محضر مبارک روحانیین آن شهر آیات عظام و حجج اسلام: محمد آقا غروى و آقا عزیزالله طبرسى و آقا شیخ احمد اعتمادى و آقا عبدالله اشراقى و آقا ابوالقاسم رجائى و غیرهم که همگى از این نشأه رخت بربسته اند و به ریاض قدس در جوار رحمت ربّ العالمین آرمیده اند، فرا گرفتند و نیز از حضرت آیه الله عزیزالله طبرسى تعلیم خط مى گرفتند تا اینکه خود حضرتش در آمل چند کتاب مقدماتى را تدریس مى کردند.
استاد حسن زاده خود مى فرمایند:
در عنفوان جوانى و آغاز درس زندگانى که در مسجد جامع آمل سرگرم بصرف ایام در اسم و فعل و حرف بودم، و محو در فرا گرفتن صرف و نحو، در سحرخیزى و تهجّد عزمى راسخ و ارادتى ثابت داشتم؛ در رؤیاى مبارک سحرى به ارض اقدس رضوى تشرف حاصل کردم و بزیارت جمال دلآراى ولى اللّه اعظم ثامن الحجج على بن موسى الرضا- علیه و على آبائه و ابنائه آلاف التحیة و الثنا- نائل شدم.
در آن لیله مبارکه قبل از آنکه بحضور با هر النور امام- علیه السلام- مشرف شوم مرا به مسجدى بردند که در آن مزار حبیبى از احبّاء اللّه بود و به من فرمودند در کنار این تربت دو رکعت نماز حاجت بخوان و حاجت بخواه که برآورده است، من از روى عشق و علاقه مفرطى که به علم داشتم نماز خواندم و از خداوند سبحان علم خواستم.
سپس به پیشگاه والاى امام هشتم سلطان دین رضا- روحى لتربته الفداء، و خاک درش تاج سرم- رسیدم و عرض ادب نمودم بدون اینکه سخنى بگویم امام که آگاه به سرّ من بود و اشتیاق و التهاب و تشنگى مرا براى تحصیل آب حیات علم مىدانست فرمود نزدیک بیا، نزدیک رفتم و چشم به روى امام گشودم دیدم با دهانش آب دهانش را جمع کرد و بر لب آورد و بمن اشارت فرمود که بنوش، امام خم شد و من زبانم را درآوردم و با تمام حرص و ولع که خواستم لبهاى امام را بخورم، از کوثر دهانش آن آب حیات را نوشیدم و در همان حال به قلبم خطور کرد که امیر المؤمنین على- علیه السلام- فرمود: پیغمبر اکرم( ص) آب دهانش را به لبش آورد و من آنرا بخوردم که هزار در علم و از هر درى هزار در دیگرى به روى من گشوده شد.
پس از آن امام- علیه السلام- طى الارض را عملا به من بنمود، که از آن خواب نوشین شیرین که از هزاران سال بیدارى من بهتر بود بدر آمدم، به آن نوید سحرگاهى امیدوارم که روزى بگفتار حافظ شیرین سخن بترنّم آیم که:.
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند وندران ظلمت شب آب حیاتم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی آن شب قدر که آن تازه براتم دادند
برای سلامتی حضرت علامه صلوات
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق:غلامرضا حیدری زاده » محب ( پنج شنبه 93/9/27 :: ساعت 12:9 صبح )
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ
تاریخ سیاسی ایران مردادتاریخ سیاسی ایران تیرتاریخ سیاسی ایران تیرتاریخ سیاسی ایران تیرتاریخ سیاسی ایران تیرتاریخ سیاسی ایران تیر[عناوین آرشیوشده]