1358
با برگزاری مراسم تنفیذ ریاست جمهوری بنیصدر توسط امامخمینی ، اولین دوره ریاست جمهوری در تاریخ ایران رسماً آغاز شد.
1357
جواد شهرستانی شهردار تهران در حضور امامخمینی از مقام خود استعفا کرد. امام سپس وی را مجدداً به عنوان شهردار منصوب کردند. اما شهرستانی بلافاصله از سوی دولت بختیار ممنوعالخروج شد.
کارکنان نخستوزیری حمایت خود را از امامخمینی و انقلاب اسلامی اعلام کردند.
1348
درس ولایت فقیه امامخمینی حزب بعث عراق را به خشم آورد و در نخستین اقدام دستور جمعآوری جزوات درس امام صادر شد.
1327
محمدرضا پهلوی در مقابل دانشکده حقوق هدف گلوله قرار گرفت. ضارب که منابع حکومت شاه او را عضو حزب توده معرفی کردند در پی این حادثه با شلیک گلوله محافظان شاه کشته شد. در پی این حادثه در تهران حکومت نظامی اعلام شد و تعداد زیادی مظنون بازداشت شدند حزب توده نیز در همین روز غیرقانونی اعلام شد.
1322
روابط ایران و آمریکا به سطح سفیر ارتقاء یافت. این روابط در 12 فروردین 1315 به دنبال توهین پلیس آمریکا به عبدالغفارخان سفیر ایران قطع شده بود و در 5 بهمن 1316با عذرخواهی نماینده اعزامی دولت امریکا مجدداً برقرار شده بود.
1319
ایران به چاپ نقشه ای که در آن بندر جاسک و جزایر تنب و ابوموسی جزو مستملکات انگلستان قلمداد شده بود اعتراض کرد و بر مالکیت ایران بر جزایر خلیج فارس تاکید نمود.
1305
در پی جدال چند روز اخیر میان نمایندگان موافق و مخالف رئیسالوزرائی مستوفیالممالک، 89 نفر از مجموع 95 نماینده حاضر در مجلس از دور جدید رئیسالوزرائی نامبرده حمایت کردند.
1297
سید محمد تدین از سوی رئیسالوزراء به گیلان رفت تا درخواست وثوقالدوله برای توقف درگیریها را به اطلاع میرزا کوچکخان جنگلی برساند ولی در این مأموریت توفیقی نیافت.
1296
قحطی و کمبود مواد غذائی در سراسر ایران تشدید شده و از امروز دولت روزانه توزیع سیتن برنج به صورت «دمی پختک» میان مردم فقیر را آغاز کرد.